назад

08-02-2021

SBTI ратифікувала нові цілі Ferrero

SBTI ратифікувала нові цілі Ferrero

Люксембург 10 грудня 2020 року - Напередодні п'ятої річниці прийняття Паризької угоди (ухваленої 12 грудня 2015 г.) Ferrero рада повідомити, що незалежна організація SBTi (Science Based Targets initiative, https://sciencebasedtargets.org/) ратифікувала недавно опубліковані цілі Ferrero по захисту клімату: до 2030 року вдвічі скоротити всі викиди від власної виробничої діяльності та знизити викиди на 43% на кожну тонну виробленої продукції. 2018 рік є базовим для цих двох цілей. SBTi також підтвердила, що мета Ferrero по скороченню викидів від власної виробничої діяльності відповідає головній меті Паризької угоди - обмеженню глобального потепління на рівні 1,5 ° C.

Science Based Targets Initiative - спільний проект авторитетних міжнародних організацій: CDP, United Nations Global Compact (UNGC), World Resources Institute (WRI) і World Wide Fund for Nature (WWF). На сьогоднішній день понад 1000 компаній по всьому світу приєдналися до цієї провідної міжнародної ініціативи. Мета по обмеженню глобального потепління до рівня 1,5 ° C, яку поставила перед собою Ferrero, є сама амбітна з усіх нині заявлених SBTi.

Для досягнення першої цілі Ferrero розробила план по скороченню викидів, пов'язаних з діяльністю фабрик, складів та основних офісів. У своїй міжнародній діяльності Ferrero бере курс на використання електроенергії, що виробляється тільки на основі відновлюваних джерел. Ferrero вже домоглася цього в Європі, де електроенергія, що купується в енергосистемі, на 100% сертифікована як така, що отримана з відновлюваних джерел. У світовому ж масштабі електроенергія, що купується сьогодні Ferrero, сертифікована як отримана з відновлюваних джерел на 64%. Для досягнення другої мети - зниження викидів на 43% на кожну тонну виробленої продукції - Ferrero буде вести роботу разом зі своїми постачальниками, переглядаючи рішення на користь зниження викидів вуглекислого газу та розробляючи нову продукцію.

«Ми пишаємося тим, що, отримавши схвалення SBTi, зможемо підключитися до спільної роботи компаній, що здійснюють послідовну, науково обґрунтовану діяльність по боротьбі зі зміною клімату. Наш обов'язок як галузі - стати частиною цього процесу за рахунок обмеження власних викидів і спільної роботи з партнерами в нашому ланцюжку поставок », - зазначив директор з питань сталого розвитку Ferrero Маріо Абре. «Дякуємо SBTi за оцінку наших кліматичних цілей і визнання нас в числі компаній, які ставлять перед собою самі амбітні цілі».

«Вітаємо Ferrero з постановкою цілей, які відповідають самій амбітній меті Паризької угоди - обмеження глобального потепління до рівня 1,5 ° C», - зазначила Синтія Камміс, директор служби Private Sector Climate Mitigation в WRI - одного з партнерів ініціативи Science Based Targets. «Ставлячи перед собою актуальні і науково обґрунтовані цілі, Ferrero заявляє про себе як про лідера в секторі переробки харчових продуктів та напоїв, налаштованому на перехід до економіки з нульовими викидами».

Дотримуючись принципів прозорості, Ferrero буде регулярно звітувати про роботу по досягненню поставлених цілей на сайті: http://www.ferrerosustainability.com/ і в щорічному Звіті про сталий розвиток Ferrero. Компанії повинні щорічно доповідати SBTi про свої викиди, а також про виконану роботу по досягненню поставлених цілей.