назад

05-04-2016

ЗА ОЦІНКОЮ GREENPEACE ГРУПА FERRERO ВИЗНАНО ЛІДЕРОМ ІЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМИ СТІЙКОГО ВИРОБНИЦТВА ПАЛЬМОВОЇ ОЛІЇ

ЗА ОЦІНКОЮ GREENPEACE ГРУПА FERRERO ВИЗНАНО ЛІДЕРОМ ІЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМИ СТІЙКОГО ВИРОБНИЦТВА ПАЛЬМОВОЇ ОЛІЇ

Greenpeace International оприлюднила останні результати оцінювання 14 світових виробників споживчих товарів, які розробили стратегії протидії вирубці лісів. За шкалою оцінювання Greenpeace Група Ferrero зайняла позицію «згідно з графіком» в галузі припинення вирубки лісів задля забезпечення стійкого виробництва пальмової олії. Greenpeace International проаналізувала досягнуті результати реалізації стратегій і те, як вжиті заходи безпосередньо вплинули на планету.

Крім того, що Ferrero виявилася єдиною компанією, яка має змогу відстежувати з плантації майже 100% пальмової олії. Вона була також визнана однією з провідних компаній, що мають розвинену стратегію постачання та реформування галузі, яка дійсно заслуговує на довіру.

Таке визнання підтверджує позитивний та ефективний прогрес компанії Ferrero у втіленні довгострокової і різнопланової стратегії щодо пальмової олії, яка полягає в організації постачання лише такої пальмової олії, яка не чинить негативний вплив на біологічне різноманіття лісів та на людей, залучених до роботи у цій галузі. У рамках стратегії у 2013 році Ferrero впровадила Palm Oil Charter (Хартію з питань виробництва пальмової олії) та виконала поставлені завдання: 100% стійке виробництво пальмової олії, сертифікованої наприкінці 2014 року як сегрегована пальмова олія за стандартами RSPO. Після цього в 2015 році Ferrero стала членом Інноваційної групи з питань виробництва пальмової олії (POIG - Palm Oil Innovation Group).

Підтримуючи контакти з промисловими підприємствами та некомерційними організаціями, здійснюючи прозору діяльність на принципах відповідальності, Ferrero буде продовжувати свій шлях у напрямку досягнення стійкого функціонування всього ланцюжка поставок пальмової олії і таким чином зробить свій безсумнівний внесок у розвиток довгострокових інновацій в галузі виробництва пальмової олії.

Додаткову інформацію про стратегію постачання пальмової олії компанії Ferrero можна переглянути за поданим нижче посиланням: http://www.ferrerocsr.com/fc-2912/

Щоб завантажити міжнародний звіт Greenpeace, будь ласка, скористайтеся поданим нижче посиланням:
http://www.greenpeace.org/