назад

02-03-2017

FERRERO ЗАЙНЯЛА ПЕРШЕ МІСЦЕ СЕРЕД ПРОДОВОЛЬЧИХ КОМПАНІЙ В СВІТОВОМУ РЕЙТИНГУ 100 КОМПАНІЙ З КРАЩОЮ РЕПУТАЦІЄЮ

FERRERO ЗАЙНЯЛА ПЕРШЕ МІСЦЕ СЕРЕД ПРОДОВОЛЬЧИХ КОМПАНІЙ В СВІТОВОМУ РЕЙТИНГУ 100 КОМПАНІЙ З КРАЩОЮ РЕПУТАЦІЄЮ

За результатами опитування Reputation Institute 2017 компанія Ferrero зайняла перше місце серед італійських компаній, що внесені до світового рейтингу компаній із самою високою репутацією Global RepTrak® 100.

В цьому році Ferrero знову стала кращою продовольчою компанією. Більше того, вона піднялась на одну сходинку вверх в загальному світовому рейтингу компаній, зайнявши 17-е місце з результатом 75,45 бали.

Джованні Ферреро (Giovanni Ferrero), генеральний директор Групи Ferrero, коментує: «Ми пишаємося довірою споживачів по всьому світу, яка підтверджує цей рейтинг, закріпивши за нами перше місце, як у списку продовольчих компаній, так і в списку італійських компаній з кращою репутацією. «Якість понад усе» – ось наш девіз, і наш успіх вкотре підтвердив його правильність».

Методика RepTrak® дозволяє аналізувати сприйняття найбільших світових компаній споживачами. Оцінка проводиться за допомогою шкали, яка враховує сім параметрів: продукти та послуги, інновації, місце роботи, управління, соціальну відповідальність, лідерство й ефективність.

Це опитування є найбільшим у своєму роді дослідженням корпоративної репутації. Воно базується на даних більше ніж 170 000 рейтингів, зібраних в першому кварталі 2017 р., і включає порівняльні рейтинги, тренди, що базуються на даних демографічних зрізів, відомостях про те, які компанії викликають найбільшу повагу в різних групах стейкхолдерів, що лежить в основі довіри до компанії та заохочувальної поведінки цільових аудиторій, наприклад, бажання купити продукти компанії, рекомендувати бренд, інвестувати в компанію або навіть працювати в ній.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися за посиланням http://www.reputationinstitute.com/thought-leadership/global-reptrak-100.