назад

16-01-2017

Заява Групи FERRERO щодо забруднюючих речовин в пальмовій олії

Заява Групи FERRERO щодо забруднюючих речовин в пальмовій олії

У зв’язку з появою в ЗМІ інформації щодо забруднюючих речовин в пальмовій олії, Група Ferrero заявляє наступне:

Здоров’я та безпека споживачів є абсолютним і першочерговим пріоритетом для компанії Ferrero, і ми підтверджуємо, що вся продукція Ferrero безпечна для здоров’я.

Європейський орган з безпеки продуктів харчування (EFSA) проаналізував велику кількість продуктів та олій на вміст забруднюючих речовин і підтвердив, що їх наявність залежить від того, які саме олії та жири були використані для виробництва і якій саме обробці вони піддавалися.

Саме тому компанія Ferrero ретельно відбирає сировину для своїх продуктів і застосовує спеціальні виробничі процеси, що знижують вміст забруднюючих речовин до мінімального рівня, в повній відповідності до параметрів, встановлених EFSA. Крім того, наші відділи контролю якості постійно відслідковують ці показники та гарантують безпечність нашої продукції для здоров’я споживачів.

Крім цього, Ferrero запустила в Італії окрему кампанію, щоб відсвяткувати 70-річний ювілей Групи та продемонструвати свою незмінну відданість якості, що проявляється також під час відбору та переробки кращих інгредієнтів, таких як пальмова олія, какао та лісовий горіх.

Додаткові факти:

Горіхова паста з какао NUTELLA® не містить канцерогенних речовин;
Європейський орган з безпеки продуктів харчування (EFSA) ніколи не згадував про продукцію NUTELLA® в своїх звітах;
Паста NUTELLA® ніколи не вилучалась з продажу в жодній країні світу. Італійська мережа супермаркетів Coop зняла з продажу продукти власної марки, що містили пальмову олію.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

ТОВ «Ферреро Україна»
Тел.: +38 044 247 19 35 / 36
E-mail: Ferrero.Ukraine@ferrero.com